ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Power Ballad»: Νέα ταινία για τον Νικ Τζόνας – Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του

«Power Ballad»: Νέα ταινία για τον Νικ Τζόνας – Η τρυφερή  ανάρτηση της συζύγου του

Ο ηθοποιός Nick Jonas 

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Σε μια νέα συγκινητική κωμική ταινία που έχει επίκεντρο τη μουσική θα πρωταγωνιστήσει ο τραγουδιστής και ηθοποιός Νικ Τζόνας.

Στην ίδια ταινία τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν θα είναι και ο Πολ Ραντ ενώ την σκηνοθεσία νέα μουσικής κωμωδίας «Power Ballad» αναλαμβάνει ο Τζον Κάρνεϊ όπως αποκάλυψε το Deadline.

Σε σενάριο που ο σκηνοθέτης συνυπογράφει με τον Πίτερ Μακντόναλντ η ταινία ακολουθεί «έναν τραγουδιστή γάμων, έναν ροκ σταρ και το τραγούδι που θα μπει ανάμεσά τους». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη πρόκειται για «μια ευχάριστη και συγκινητική ιστορία με επίκεντρο τη μουσική».

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Δουβλίνο και η Πριγιάνκα Τσόπρα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον σύζυγό της.

«Ανάρτηση εκτίμησης συζύγου. Όταν τελειώνω εγώ μια δουλειά, ξεκινά εκείνος άλλη. Το σύμπαν μας κρατά συγχρονισμένους. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκινά τα γυρίσματα του "Power Ballad". Συγχαρητήρια για την πρώτη σου μέρα. Δεν υπάρχει κανείς που να εργάζεται σκληρότερα από εσένα. Θα είναι σίγουρα εκπληκτική» έγραψε η πολυβραβευμένη Ινδή ηθοποιός.

Η ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής 30WEST, η Likely Story του 'Αντονι Μπρέγκμαν και η Treasure Entertainment υπογράφουν την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα βρεθεί στην αγορά των Καννών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ