ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες να καταδικάσουν στις 9 Ιουνίου την αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες να καταδικάσουν στις 9 Ιουνίου την αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης
TATIANA BOLARI/eurokinissi

Τα όσα είπε Παύλος Μαρινάκης σήμερα Τετάρτη (15/5) σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την αντιπολίτευση που μοιράζει λεφτά σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραβλέπει το ουσιώδες ερώτημα, «το πού μοιράζονται τα λεφτά, το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της χώρας, αλλά και της επιλεκτικής υπερφορολόγησης των πιο αδύναμων».

«Στους φίλους, τους ημέτερους, τους λίγους κι εκλεκτούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, όπως είναι η σταθερή επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ τα τελευταία πέντε χρόνια, ή στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, που υφίστανται εξακολουθητικά τις συνέπειες κάθε κρίσης τα τελευταία χρόνια», αναρωτιούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Όσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην Κουμουνδούρου σημειώνουν πως απέναντι στην όποια αμφισβήτηση της άλλης πλευράς η ελληνική κυβέρνηση προτάσσει την κωλυσιεργία ως απάντηση, με τη μη κύρωση των προβλεπόμενων τριών πρωτοκόλλων συνεργασίας.

«Σε κάθε περίπτωση, στην οικονομία, την ακρίβεια, την φορολογία, την υγεία, την παιδεία, τα ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα, το κράτος δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να στηρίξει την κοινωνική πλειοψηφία, με την πεποίθηση ότι είναι εφικτό και ό,τι της αξίζει, μια “Καλύτερη Ζωή Τώρα” κι όχι θεωρητικά και στο απώτερο μέλλον. Γι’ αυτό καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις, πλήρως τεκμηριωμένες. Στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αυτές οι προτάσεις μπορούν να τεθούν στο προσκήνιο και οι πολίτες να καταδικάσουν την αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης», συμπληρώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ