ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ επιστρέφει στον κινηματογράφο με το ψυχολογικό θρίλερ «The Nest»

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ επιστρέφει στον κινηματογράφο με το ψυχολογικό θρίλερ «The Nest»

H Βανέσα Ρεντγκρέιβ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File

Η κορυφαία Βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ (Vanessa Redgrave)  επιστρέφει στην κιηματογραφική οθόνη με το ψυχολογικό θρίλερ «The Nest». 

Μαζί της και η υποψήφια για Όσκαρ Άντρεα Ράιζμπορο (Andrea Riseborough) ενώ πίσω από την ταινία είναι ο βραβευμένος με BAFTA σεναριογράφος - σκηνοθέτης Πολ Άντριου Γουίλιαμς (Paul Andrew Williams).

Η ταινία επικεντρώνεται στην απίθανη φιλία δύο γυναικών. «Βλέποντας την έλλειψη φροντίδας που λαμβάνει η ηλικιωμένη γειτόνισσά της Elsie (Ρεντγκρέιβ) από επαγγελματίες η Colleen (Riseborough) αναλαμβάνει να τη φροντίσει. Ωστόσο, οι προθέσεις της δεν είναι και τόσο αληθινές».

«Η ευκαιρία να φέρω αυτό το έργο στην οθόνη με τόσο καταπληκτικούς, ταλαντούχες ηθοποιούς, τη Βανέσα και την Άντρεα, είναι ένα τεράστιο προνόμιο», δήλωσε ο Πολ Άντριου Γουίλιαμς ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την πολυβραβευμένη ηθοποιό και ακτιβίστρια μετά την βρετανο-γερμανική παραγωγή «Song For Marion» το 2012.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Dominic Tighe και η Marie-Elena Dyche.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε για άλλη μια φορά με τον Πολ, ο οποίος φέρνει ένα τόσο ξεχωριστό και εσωτερικό ύφος σε όλα τα έργα του του, το οποίο θα αναδειχθεί περισσότερο με αυτό το υπέροχο καστ. Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας, συναρπαστικό σινεμά στο οποίο είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε», δήλωσαν οι παραγωγοί.

Σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Γιόρκσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ