ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Όσα νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή

Στ. Θεοδωράκης: Όσα νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Το Ποτάμι δε θα γίνει συνεργός στα πολιτικά σας εγκλήματα» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αμοραλισμό» και πρότεινε «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» με δύο προϋποθέσεις: συγκεκριμένοι στόχοι και αποφασισμένη ηγεσία.

«Ζούμε μια αντιστροφή ρόλων. Εσείς ξεπουλάτε. Οι προηγούμενοι υπουργοί αντιστέκονται. Και ο λαός κοιτάει αποσβολωμένος. Και είστε έτοιμοι μετά την ανακάλυψη της γοητείας της κ. Μέρκελ να ανακαλύψετε και τη γοητεία του κ. Σόϊμπλε», είπε, και πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας «συνέχεια στήνει παγίδες στους κακούς και συνέχεια πέφτει ο ίδιος μέσα».

«Τα 99 χρόνια που νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή», υποστήριξε για το νέο υπερταμείο ο επικεφαλής του Ποταμιού δηλώνοντας ότι «είμαστε υπέρ των αποκρατικοποιήσεων αλλά υπάρχουν υποδομές που πρέπει να μείνουν στο κράτος» όπως τα δίκτυα της ενέργειας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τη δημοκρατία α λα καρτ, με πρόσκαιρες και παράταιρες συμμαχίες εξοντώνει ό,τι δεν ελέγχει», υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης κάνοντας λόγο για «ασφυξία», «λαϊκισμό» και «απάτες» του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ