STYLE DEV CATEGORY

Άνοιξη 2023: Τα απόλυτα must- have κομμάτια για την ντουλάπα σας

Άνοιξη 2023: Τα απόλυτα must- have κομμάτια για την ντουλάπα σας
Οι 6 τάσεις της μόδας που είδαμε στις πασαρέλες και θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη του 2023

Αυτές είναι οι 6 τάσεις της μόδας που είδαμε στις πασαρέλες και θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη του 2023!

Η αλλαγή των εποχών από το χειμώνα στην άνοιξη είναι πολύ συναρπαστική! Πετάμε τα βαριά παλτό και φοράμε ελαφριά φορέματα που μας δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης και ελευθερίας. Όσον αφορά τις τάσεις της άνοιξης του 2023, υπάρχουν πολλά για τα οποία ανυπομονούμε.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές αντικατοπτρίζουν πολλά διαφορετικά στυλ και διαθέσεις. Από απαλές και ακατέργαστες υφές έως κομμάτια πρακτικά ή μίνιμαλ όλα δίνουν έμφαση στο ρεαλισμό και στην ουσία της μόδας που είναι φυσικά προτάσεις που μπορείς να φορέσεις στην καθημερινότητα.

Μινιμαλισμός

Καθαρές γραμμές, κομψές ραφές, σακάκια και πουκάμισα που αναδεικνύουν το office look θα γεμίσουν τις βιτρίνες τη φετινή άνοιξη και θα μας κάνουν να θέλουμε να τα αγοράσουμε όλα.

Μην ανησυχείτε όμως για το πορτοφόλι σας αφού βρίσκουμε υπέροχα κομμάτια μίνιμαλ ακόμα και στις εκπτώσεις Zara που με τη νέα σειρά Zara Origins φέρνει σχέδια που εκπροσωπούν το συγκεκριμένο στυλ to the point. Το συγκεκριμένο λουκ είναι εύκολο να το υιοθετήσουμε γιατί είναι απλό, απαιτεί λίγα και καλά κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα, κυρίως άσπρο- μαύρο- μπεζ με καθαρές ραφές και χωρίς πολύ «φασαρία».

Ρομαντισμός

Αυτή την άνοιξη, θα δούμε κομμάτια που αποπνέουν ρομαντισμό να εμφανίζονται στις πασαρέλες της Prada αλλά και της Loewe που έντυσε τη Ριάνα πρόσφατα στον τελικό του Super Bowl. Κρόσια πιο μακριά από ποτέ, λεπτομέρειες από βελονάκι και δαντέλα στις μπλούζες και 3D λουλούδια στα φορέματά μας συνθέτουν την εικόνα του ρομαντισμού για την Άνοιξη 2023. Ρούχα που αποπνέουν τη ρομαντική θλίψη της νεότητας φέρνουν έναν φρέσκο αέρα και μας κάνουν να νιώθουμε και πάλι έφηβοι!

Μεταξωτά ντραπέ φορέματα

Ίσως η πιο σαγηνευτικά cool τάση της άνοιξης είναι τα υπέροχα μεταξωτά, ντραπέ φορέματα και φούστες. Αν μπορούσα, θα αγόραζα τα σατέν ντραπέ φορέματα της Nash σε όλες τις αποχρώσεις αφού εκτός από αγαπημένα όλων των διασήμων είναι και ελληνικά. Οι Saint Laurent και Alaïa παρουσιάζουν φανταστικές δημιουργίες που μας κάνουν να ονειρευόμαστε βράδια ανέμελα με κοκτέιλ και χορό!

Διαφάνειες παντού

Οι διαφάνειες κάνουν ένα δυνατό come back γεμίζοντας τις πασαρέλες φέτος! Μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford και Miu Miu παρουσίασαν κομμάτια με διαφάνειες, τόσο πιο επίσημα όσο και καθημερινά (ακόμα και σε αθλητική διάθεση όπως βλέπουμε στη φωτογραφία), στις φετινές συλλογές τους που μας έκαναν όλους να ανυπομονούμε.

Και για όλους εσάς εκεί έξω που μόλις σηκώσατε το φρύδι σας πάνω από το καλοσιδερωμένο σας preppy πόλο μπλουζάκι σας (αν το αγαπάτε πολύ διαβάστε για την ιστορία του), πρόκειται για μια τάση που σίγουρα θα σας προκαλέσει αφού θα κάνει και τους πιο συντηρητικούς να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους.

Μάξι φούστες

Οι μάξι φούστες που γλύφουν το δάπεδο γέμισαν τα σόου της άνοιξης του 2023 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με επωνυμίες όπως Zimmermann, Tibi και Altuzarra να συνδυάζουν μερικές άνετες εμφανίσεις σε συνδυασμό με κουμπιά, πλεκτά και ελαφρώς ξεκούμπωτα blazers. Είναι η τέλεια ανοιξιάτικη επιλογή για όποιον θέλει casual και απλά ντυσίματα για να τα φοράει εύκολα το πρωί με τα sneakers του.

Τσάντες που χωράνε τα πάντα

Οι μέρες που προκειμένου να κρατήσουμε μια micro τσάντα που χωράει μόνο το lip gloss και (ίσως) το κινητό μας φεύγαμε από το σπίτι με τα απολύτως απαραίτητα και κάποιες φορές ούτε με αυτά, ανήκουν στο παρελθόν. Η φετινή μόδα θέλει τις τσάντες μας μεγάλες, γιγάντιες θα μπορούσαμε να πούμε! Οπότε τώρα το μοναδικό μας πρόβλημα είναι να βρούμε τα αμέτρητα πράγματα που μπορούμε να τις γεμίσουμε!

Αυτές είναι οι 6 τάσεις της μόδας για την Άνοιξη του 2023 όπως τις είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης! Εσείς θα τις υιοθετήσετε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ