ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Τσίπρας: Πήγε και στη Νικολούλη για να βρει τον Τσακαλώτο η ΝΔ

Α.Τσίπρας: Πήγε και στη Νικολούλη για να βρει τον Τσακαλώτο η ΝΔ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην «Ώρα του πρωθυπουργού», σχετικά με την επιμονή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λάβει απαντήσεις από τον ίδιο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα όσα εξελίχθηκαν στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός κατέκρινε τη ΝΔ γιατί κατηγορούσε τον υπουργό Οικονομικών ότι δήθεν κρύβεται και διερωτήθηκε δηκτικά εάν πήγαν «στη Νικολούλη» για να τον αναζητήσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Ευρωομάδας η Νέα Δημοκρατία διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός και ο Γιώργος Χουλιαράκης δεν έκαναν δηλώσεις στα μέσα.

Επί δύο ημέρες η ΝΔ επιχειρούσε να λάβει απαντήσεις από τον κ. Τσακαλώτο, με αποκορύφωμα το αίτημα του εκπροσώπου της Βασίλη Κικίλια για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για να απαντήσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Ο κ. Τσίπρας απέδωσε τα εύσημα στον κ. Τσακαλώτο και στον κ. Χουλιαράκη και σε όλη τη διαπραγματευτική ομάδα για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα αποτέλεσε ηχηρή απάντηση σε όσους έλεγαν ότι θα αποτύχουμε, ότι θα τα δώσουμε όλα, ότι θα τραπούμε σε άτακτη φυγή.

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνεδρίασης χαρακτήρισε τον ΥΠΟΙΚ φίλο του, θέλοντας κάπως έτσι να σβήσει όλες τις φήμες περί σύννεφων στις σχέσεις τους.

Ο πρωθυπουργός μίλησε στη Βουλή στα πλαίσια της «Ώρας του πρωθυπουργού», αναπαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τα όσα έγιναν στο Eurogroup.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει την Βουλή για την συμφωνία Eurogroup

Ε. Τσακαλώτος: Εγώ δεν θα γίνω Βαρουφάκης

Τι συμβαίνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ