ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φωτογραφικό λεύκωμα εκεί όπου ο Λαμάρ Όντομ έπαιξε και έχασε

Φωτογραφικό λεύκωμα εκεί όπου ο Λαμάρ Όντομ έπαιξε και έχασε

O Λαμάρ Όντομ βρισκόταν στον οίκο ανοχής από το Σάββατο γιατί ήθελε να ξεφύγει από όλους και από όλα και απλά να περνάει καλά” λέει ο Ντένις Χοφ. Ο ιδιοκτήτης του Bunny Ranch, του δικτύου οίκων ανοχής στη Νεβάδα των ΗΠΑ όπου ο σταρ του NBA δοκίμασε τις αντοχές του δεν είναι καινούργιος στο παιχνίδι της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNBC ο ιδιοκτήτης του νόμιμου δικτύου αγοραίου έρωτα θέλει να πολιτευτεί. Τον Ιούλιο του 2015 δήλωσε ότι έχει συνθέσει επιτροπή διερεύνησης της πιθανότητας για να ψηφιστεί στην Γερουσία, στην θέση του Δημοκράτη Χάρι Ριντ, ο οποίος και θα αποσυρθεί με καμία πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2016. Ο 69χρονος, μέλος του Libertarian Party εδώ και καιρό προσπαθεί να φέρει τη Νεβάδα στο προσκήνιο της επικαιρότητας. “Είναι ώρα να καταλάβουν στην Ουάσινγκτον τί σημαίνει Νεβάδα” έλεγε.

Το κεντρικό πρόσωπο στη reality παραγωγή του καλωδιακού HBO, “Cathouse” όπου από το 2005 καταγράφει τη ζωή στους ναούς της ηδονής του, προτού μιλήσει για τον Όντομ, είχε μιλήσει για την πρόθεση του να διεκδικήσει την ψήφο του κόσμου σε μια καμπάνια εκλογής που θα τη χρηματοδοτήσει ο ίδιος. Έχει και γυναίκες, έχει και χρήματα, είπε. Ο λόγος είναι καθαρά επιχειρηματικός. “Είναι ώρα για έναν businessman να μπει στην πολιτική. Από τους ανθρώπους που υπερψήφισαν τον φορο-νόμο, μόνο τέσσερις είχαν κάποτε τη διαχείριση μισθοδοσίας για την επιχείρησή τους” σχολίασε αναφορικά με τον πολιτειακό νόμο που ανεβάζει τη φορολογία στην Νεβάδα.

Ο Χοφ είναι ένας επιχειρηματίας και εκτιμά (πέρα από τους πελάτες του σαν τον Όντομ) συναδέλφους businessmen που παλεύουν για μια καλύτερη Αμερική. “Όσα και αν καταλογίζουν στον Ντόναλντ Τραμπ, καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Εγώ κι αυτός είμαστε άντρες που πρέπει να σιγουρευτούμε πως οι επιχειρήσεις μας λειτουργούν κανονικά”.

“Κάθε οίκος εξυπηρετεί από 50 μέχρι 100 άτομα την ημέρα” σχολιάζει ο άντρας που έχει επισκεφθεί το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2012 για να μιλήσει για την αγορά του. “Πήγα στο πιο παλιό πανεπιστήμιο του κόσμου για να μιλήσω στο πιο παλιό πανεπιστήμιο του κόσμου” είπε στην Washington Post. Στις επιχειρήσεις του μετράει εννιά οίκοι ανοχής και ένα στριπτιτζάδικο. Τα κορίτσια του είναι έτοιμα να πέσουν στον κόσμο της δημοτικότητας για χάρη του αφού είναι και το οπλοστάσιο του στα social media που μακιαβελικά χρησιμοποιεί για την προώθηση του ονόματος του.

Για αυτό άλλωστε ο μαστρωπός και τα κορίτσια του δέχθηκαν να είναι πρωταγωνιστές στο φωτογραφικό λεύκωμα που για πέντε χρόνια αποτύπωνε στο φιλμ του ο Marc McAndrews. Μαέστρος του φωτογραφικού ρεπορτάζ, ο McAndrews επισκέφθηκε όσα πορνεία διαθέτει η πολιτεία των 600.000 κατοίκων. Η Νεβάδα κατέχει επάξια τον τίτλο της παγκόσμιας πρωτεύουσας του τζόγου, αφού στην επικράτειά της υπάρχουν 1701 χώροι αφιερωμένοι στη Θεά Τύχη. Σήμερα είναι η πρωτεύουσα όπου ο 36χρονος πρώην άσος των Lakers έριξε ένα άστοχο σουτ στην ηδονή του.

Οι φωτογραφίες από το λεύκωμα “Nevada Rose” (Umbrage Books).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ