Ανταγωνιστικές τιμές με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανταγωνιστικές τιμές με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Πρωταρχικός μας σκοπός στην nrg είναι να καλύψουμε τη βασική ανάγκη όλων για χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά και να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας δηλώνει στο CNN Insights, o γενικός της διευθυντής κ. Αναστάσιος Λωσταράκος. Οι βασικοί στόχοι της nrg που ανήκει στον Ενεργειακό Όμιλο Χανδρή είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, διατηρώντας το πλεονέκτημα των ανταγωνιστικών τιμών. Σε ότι αφορά τους οικιακούς καταναλωτές η nrg έχει σχεδιάσει προγράμματα «με εξαιρετικά οικονομικές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους, ώστε ο καταναλωτής να ξέρει πάντα τι πληρώνει και γιατί. Είναι πλήρως απαλλαγμένα από οποιαδήποτε κλιμακωτή χρέωση, με εκπτώσεις που φτάνουν έως 13% σε σχέση με τον κύριο πάροχο και επιπλέον 15% έκπτωση ως επιβράβευση σε εκείνους που είναι συνεπείς», δηλώνει ο κ. Λωσταράκος.

Στα επαγγελματικά προγράμματα η έκπτωση της nrg μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25% σε πολλές περιπτώσεις, ανάλογα με το ύψος και το προφίλ της κατανάλωσης. Η διαφάνεια στις χρεώσεις και τους όρους των συμβάσεων αποτελούν κορωνίδα στην φιλοσοφία της εταιρείας. Μέσω της ιστοσελίδας www.nrgprovider.com, υπάρχει συνεχής και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της nrg. Η εταιρεία με εξειδικευμένο προσωπικό και μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 801 22 22 555 προσφέρει από την αρχή ολοκληρωμένη υποστήριξη και ενημέρωση στον καταναλωτή σχετικά με την εξαιρετικά απλή διαδικασία αλλαγής παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

«Η διαδικασία αλλαγής ολοκληρώνεται σε 3 μόλις βήματα και γίνεται αποκλειστικά από εμάς, χωρίς την εμπλοκή του πελάτη σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έτσι, η διαδικασία ολοκληρώνεται γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τον πελάτη» υπογραμμίζει ο κ. Λωσταράκος.
Αναλυτικά η συνέντευξη
O γενικός διευθυντής της NRG, κ. Αναστάσιος Λωσταράκος

Η nrg είναι ένας από τους αρκετούς νέους ενεργειακούς παρόχους που προσφέρουν λύσεις για φθηνή ηλεκτρική ενέργεια και σε νοικοκυριά και σε επαγγελματίες. Τι την κάνει να διαφέρει από τους άλλους;

Την εποχή που ξεκινήσαμε την nrg ήταν μια εποχή που στην Ελλάδα όλα άλλαζαν στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι συνεχείς αυτές αλλαγές συνεχίζουν και υπάρχουν ακόμα και σήμερα με τη μορφή βελτιώσεων που στόχο έχουν τη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας προς όφελος του τελικού καταναλωτή. Στόχος μας ήταν από την πρώτη στιγμή να γίνουμε η εναλλακτική πρόταση που θα απαντάει στις ρεαλιστικές ανάγκες της αγοράς αλλά και του καταναλωτή με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι να καλύψουμε τη βασική ανάγκη όλων για χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά και να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Στην nrg έχουμε μάθει να λειτουργούμε μέσα από μία φιλοσοφία που δημιουργεί νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση. Για εμάς το ρεύμα είναι παροχή υπηρεσίας και θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας βελτιώνοντας διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας απέναντί του. Γι’ αυτό το λόγο, προχωράμε πάντα με σταθερά βήματα και συνέπεια, και είμαστε επικεντρωμένοι στους δύο βασικούς στόχους μας που είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, διατηρώντας πάντα το πλεονέκτημα των ανταγωνιστικών τιμών. Αυτά είναι τα συστατικά που ξεχωρίζουν την nrg σήμερα, ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στην αγορά της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Για ποιους λόγους ένα νοικοκυριό να επιλέξει την nrg; Σε τι θα ωφεληθεί σε επίπεδο τιμών και υπηρεσιών;

Τα οικιακά μας προγράμματα έρχονται να στηρίξουν την ελληνική οικογένεια, σε μια δύσκολη αντικειμενικά εποχή, με ξεκάθαρη και συμφέρουσα τιμολογιακή πολιτική, που της δίνει τη δυνατότητα να μειώσει τα μηνιαία της έξοδα. Έτσι, κάθε οικογένεια μπορεί σήμερα να κάνει μια νέα επιλογή, να επιλέξει την nrg, τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος που θα είναι δίπλα της, που αναγνωρίζει τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και δίνει άμεσες λύσεις, με απλά και εξαιρετικά οικονομικά προγράμματα.

Τα προγράμματα της nrg για την ελληνική οικογένεια και τον ιδιώτη καταναλωτή έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετικά οικονομικές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους, ώστε ο καταναλωτής να ξέρει πάντα τι πληρώνει και γιατί. Είναι πλήρως απαλλαγμένα από οποιαδήποτε κλιμακωτή χρέωση, με εκπτώσεις που φτάνουν έως 13% σε σχέση με τον κύριο πάροχο και επιπλέον 15% έκπτωση ως επιβράβευση σε εκείνους που είναι συνεπείς.

Με ποιο τρόπο μπορεί ο πελάτης σας να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν «ψιλά γράμματα» και «κρυφές» χρεώσεις και τελικά ποια είναι η έκπτωση που έχει;

Στην nrg παρέχουμε κάτι παραπάνω από ρεύμα. Δημιουργούμε αληθινή σχέση εμπιστοσύνης. Προτείνουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις με ξεκάθαρους όρους συνεργασίας. Αυτό είναι κάτι που κάθε πελάτης μπορεί να δει εύκολα και μέσα από την ιστοσελίδα μας www.nrgprovider.com, όπου υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα, στην οποία έχει τη δυνατότητα να διαβάσει και να αποθηκεύσει τους γενικούς όρους που διέπουν όλα τα προγράμματά μας.

Ανάλογα με την κατηγορία τιμολόγησης στην οποία ανήκουν οι πελάτες μας απολαμβάνουν και διαφορετικές εκπτώσεις. Τα οικιακά προγράμματά μας, παρέχουν έκπτωση έως και 13% σε σχέση με τον κύριο πάροχο όπως σας ανέφερα, ενώ στα επαγγελματικά προγράμματα η έκπτωση μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25% σε πολλές περιπτώσεις, ανάλογα με το ύψος και το προφίλ της κατανάλωσης.

Επίσης, στόχος μας είναι να είμαστε έμπρακτα δίπλα στον κάθε πελάτη και να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνει με τη σταθερή και συνεπή σχέση του μαζί μας. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που επιθυμούμε να πετύχουμε μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus Time. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρέχουμε επιπλέον έκπτωση έως και 15% στη χρέωση ενέργειας σε πελάτες που είναι συνεπείς στην εξόφληση των λογαριασμών τους, καθώς και τη δυνατότητα επιστροφής έως και 30% του ποσού της αρχικής εγγύησης που έχουν καταβάλλει.

Είναι εύκολο ένας καταναλωτής να επιλέξει την nrg ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη γραφειοκρατία;

Στόχος μας εξ’ αρχής ήταν και συνεχίζει να είναι η εξάλειψη των περιττών διαδικασιών και η διευκόλυνση των πελατών μας, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Κατά συνέπεια, η διαδικασία αλλαγής και η έναρξη συνεργασίας με την nrg είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται μόλις σε 3 βήματα:

Αρχικά ο καταναλωτής μας καλεί στο 801 22 22 555, έχοντας μπροστά του τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό του ρεύματος.

Στη συνέχεια εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας τον βοηθάει να συμπληρώσει τηλεφωνικά την αίτηση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και στη συνέχεια μας στέλνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail ή fax.

Τέλος καθορίζουμε ημέρα συνάντησης για την υπογραφή της σύμβασης και σε 5 εργάσιμες ημέρες, ο πελάτης ενημερώνεται από εμάς με sms στο κινητό του για την εκπροσώπηση της παροχής του. Όπως είναι ξεκάθαρο πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία που διευκολύνει ακόμα περισσότερο την απόφαση των καταναλωτών να προχωρήσουν σε αλλαγή παρόχου και να επωφεληθούν άμεσα από τη συνεργασία τους με την nrg.

Με ποιους τρόπους η nrg μπορεί να βοηθήσει έναν καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας να αποφασίσει και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για αλλαγή παρόχου;

Πρωταρχικό μας μέλημα πάντα είναι η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι’ αυτό, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, είναι στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό που διαθέτει εξειδικευμένη εκπαίδευση, μελετά ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή και τον καθοδηγεί ως προς την επιλογή του προγράμματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που θα του αποφέρει το μέγιστο οικονομικό όφελος. Από εκεί και πέρα, η απλούστατη διαδικασία αλλαγής που περιέγραψα νωρίτερα και που ολοκληρώνεται σε 3 μόλις βήματα, γίνεται αποκλειστικά από εμάς, χωρίς την εμπλοκή του πελάτη σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έτσι, η διαδικασία ολοκληρώνεται γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τον πελάτη.

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις πώς μπορούν να ωφεληθούν επιλέγοντας την nrg ως ενεργειακό προμηθευτή τους;

Η πραγματικότητα είναι ότι η nrg αποτελεί ουσιαστικό συνεργάτη για την ελληνική επιχείρηση και όχι απλά τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος. Συνεργαζόμαστε στενά με την κάθε επιχείρηση, ώστε να προτείνουμε το πρόγραμμα εκείνο που απαντά ειδικά στις ανάγκες της, προκειμένου να πετύχουμε μείωση του λειτουργικού της κόστους, με εκπτώσεις που πολλές φορές μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και το 25%.

Βασιζόμαστε πάντα σε εξειδικευμένες αναλύσεις και με βάση το ενεργειακό προφίλ της κάθε επιχείρησης σχεδιάζουμε προγράμματα που διαθέτουν πολύ μεγάλη ευελιξία. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις και να υποστηρίζουμε την καθημερινότητα του κάθε πελάτη μας με την πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Στην nrg γνωρίζουμε καλά ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, γι’ αυτό θεωρούμε σημαντική την ενεργειακή προσαρμογή μέσα από εξειδικευμένες μελέτες. Έτσι μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες επιχειρήσεων, είτε δραστηριοποιούνται με παροχές στη Χαμηλή Τάση, είτε στη Μέση Τάση.