DEV CATEGORY

Θάνος Παναγιωτόπουλος (Καϊμακτσαλάν): «Κρατάμε τις ίδιες τιμές από το 2013»

Θάνος Παναγιωτόπουλος (Καϊμακτσαλάν): «Κρατάμε τις ίδιες τιμές από το 2013»

Το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλάν είναι το πρώτο που άνοιξε φέτος. Με τη βοήθεια τεχνητού χιονιού ξεκίνησε την λειτουργία τους στις αρχές του Δεκέμβρη και όπως είπε στο CNN Greece, o κ. Θάνος Παναγιωτόπουλος, σύντομα αναμένονται χιονοπτώσεις που σταδιακά θα καλύψουν και τις υπόλοιπες πίστες.

Τα γύρω χωριά έχουν ήδη πολύ υψηλή πληρότητα κρατήσεων και όπως λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος το χιονοδρομικό κέντρο είναι “η ναυαρχίδα” της ανάπτυξης για την περιοχή καθώς μαζί με αυτό δουλεύουν εκατοντάδες επαγγελματίες κατά τη χειμερινή περίοδο.

Φέτος ανακαινίστηκε το σαλέ του χιονοδρομικού ενώ θα υπάρχει και ένας περιφραγμένος χώρος με χιονολόφους που θα λειτουργεί ως παιδική χαρά.

Το Καϊμακτσαλάν έχει επισκέπτες απ΄ όλη την Ελλάδα και κυρίως από τα νησιά, ενώ το προτιμούν πολλοί χιονοδρόμοι από την ΠΓΔΜ και της Σερβία.

Η επιμήκυνση της χειμερινής τουριστικής περιόδου είναι ένα ζητούμενο για όλα τα χιονοδρομικά κέντρα λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος και πέρα από τις υποδομές αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι όπως λέει, η καλλιέργεια χιονοδρομικής παιδείας στα σχολεία ώστε να έρθουν τα παιδιά από νωρίς σε επαφή με το χιόνι για να γίνουν οι μελλοντικοί πελάτες των χιονοδρομικών.

Το Καϊμακτσαλάν που ανήκει στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου, έχει διατηρήσει τις τιμές του σταθερές στα επίπεδα του 2013 ενώ προσφέρει και πολλά εκπτωτικά εισιτήρια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ