ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη (pic)

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη (pic)
(EUROKINISSI// Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Τη στιγμή που ο 52χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη επιχειρεί να πουλήσει το κινητό που μόλις είχε αποσπάσει από το θύμα του, έχει αποτυπώσει κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Σε αυτό, εμφανίζεται ο δράστης μέσα σε κατάστημα μεταχειρισμένων στο κέντρο της Αθήνας, λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, κρατώντας το «λάφυρό» του, το κινητό τηλέφωνο που απέσπασε από το θύμα του, επιχειρώντας να το πουλήσει.

Ήταν μάλιστα το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης κοπέλας αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του αδίστακτου δράστη της άγριας δολοφονίας.

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Για 20 ευρώ σκότωσε τη Δώρα ο δράστης

Κλιμάκια αστυνομικών μετέβησαν στην οδό Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας και έπειτα από έρευνα εντόπισαν το κατάστημα στο οποίο ο 52χρονος πούλησε το κινητό τηλέφωνο της Δώρας Ζέμπερη.

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Αυτός είναι ο δράστης της στυγνής δολοφονίας

Αφού ήλεγξαν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή.

dora2 2

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς η παρουσία του στο σημείο της δολοφονίας στο Β Νεκροταφείο ταυτοποιήθηκε και εργαστηριακά, ενώ εκείνος ομολόγησε πωςμαχαίρωσε την άτυχη εφοριακό καθώς αυτή αρνήθηκε να του δώσει το κινητό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ