ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Μητέρα καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων από 30χρονο

Αγρίνιο: Μητέρα καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων από 30χρονο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μία μητέρα από το Αγρίνιο κατήγγειλε πως το 14χρονο παιδί της και ένας συνομήλικος φίλος του έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 30χρονο άντρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται σε ένα κατάστημα στην περιοχή όπου διαμένει η οικογένεια και είναι γνωστή φυσιογνωμία για το παιδί, έδινε συχνά στον 14χρονο και τον φίλο του χρήματα.

Μία μέρα τους προσέγγισε μέσω του facebook και τους έπεισε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του ώστε να δουν ταινία.

«Κλείνουν τελικά ραντεβού, συναντιούνται και πηγαίνουν εκεί. Τους έδωσε μάλιστα σαν κύριος και γλυκά και τους έβαλε να δουν ταινία πορνό. Μετά την ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυνανιστούν ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει», περιέγραψε η μητέρα σύμφωνα με το synidisi.gr.

Όταν τα παιδιά αρνήθηκαν, ο 30χρονος επιχείρησε να προχωρήσει ο ίδιος στις ασελγείς πράξεις, όμως οι 14χρονοι αντέδρασαν έντονα. Άμεσα, ο φερόμενος ως δράστης τους προσέφερε 10 ευρώ για να μην πουν τι συνέβη σε κανέναν.

Το παιδί, επιστρέφοντας στο σπίτι αποκάλυψε στη μητέρα τι είχε συμβεί και η ίδια έμεινε άναυδη βλέποντας τους μώλωπες στα γεννητικά όργανα του. Άμεσα, επικοινώνησε και με την μητέρα του άλλου ανήλικου για να την ειδοποιήσει.

Οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν με τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη και στη συνέχεια η μία εκ των δύο, η καταγγέλλουσα, πήγε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, ο γιός της είχε πολλές φορές δει τον 30χρονο έξω από σχολεία, ενώ λίγες μέρες μετά το περιστατικό τον εκφόβησε ρωτώντας τον επίμονα ποιος άλλος γνωρίζει τι έγινε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ