ΕΛΛΑΔΑ

Το Aegean College και οι «ευκαιρίες» της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της εκπαίδευσης

Το Aegean College και οι «ευκαιρίες» της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της εκπαίδευσης

Το Aegean College, το πολυβραβευμένο Κολέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ διαπρέπει και ξεχωρίζει για τις εκπαιδευτικές του πρακτικές, αποσπώντας συνεχώς διακρίσεις για το καινοτόμο εκπαιδευτικό του έργο.

Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της ιδιωτικής μεταλυκειακής εκπαίδευσης στη χώρα μας και φέρει την αξιοπιστία της ιστορικότερης επαγγελματικής σχολής στην Ελλάδα, έχοντας ως «δόγμα» την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

Ποια, όμως, είναι τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Aegean College, έναντι των δημόσιων πανεπιστημίων και των υπόλοιπων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας; Ποια Bachelors και Masters έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των σπουδαστών σήμερα και ποιο είναι το «παρόν και το μέλλον» της ιδιωτικής εκπαίδευσης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό;

Τις απαντήσεις δίνει στο CNN ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, κ. Νίκος Μακρυπλίδης, εξηγώντας το «μυστικό» της επιτυχίας του σπουδαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού οργανισμού, που εδώ και περίπου οχτώ δεκαετίες δημιουργεί τους επαγγελματίες του «αύριο».