ΕΛΛΑΔΑ

Ήρεμος όταν δολοφόνησε την Άννυ ο πατέρας της

Ήρεμος όταν δολοφόνησε την Άννυ ο πατέρας της
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία της μικρής Άννυ από τον πατέρα της αποκαλύπτει το βούλευμα των δικαστών , σύμφωνα με το οποίο, ο πατέρας βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τη στιγμή της αποτρόπαιας πράξης του.

«Ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σκότωσε την Άννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από τον ιατροδικαστή το πως αρχικά προκάλεσε τον θάνατό της», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι δικαστές, αφού όπως αναφέρεται ο ίδιος ο πατέρας αφού ομολόγησε τις πράξεις του, χωρίς να δείξει ίχνος μεταμέλειας, δεν μπορούσε να δώσει πειστική εξήγηση για το πώς προκλήθηκε ο θάνατος της μικρής.

«Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης οιασδήποτε μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική, προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο, ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στενοχώριας, που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία!», καταλήγει το βούλευμα.

Σύμφωνα με τους δικαστές ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα βίαιος με το παιδί, το οποίο έβριζε και χτυπούσε συχνά, και όχι μόνο δεν ήταν κατάλληλος για την εποπτεία και τη φροντίδα του, αλλά ήταν και επικίνδυνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ