Κορωνοϊός: Απομάκρυνση 100 παιδιών από την κατασκήνωση που βρέθηκε κρούσμα
Ανανεώθηκε:
Απομακρύνθηκαν δεκάδες παιδιά από την κατασκήνωση στη Χαλκιδική, όπου μια 15χρονη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κατασκήνωσης, Χρήστο Σκούρα, ειδοποιήθηκαν οι γονείς των παιδιών που έμεναν στο ίδιο σπιτάκι με την 15χρονη και απομάκρυναν τα παιδιά τους από την κατασκήνωση.
Ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι τηρούνται όλα τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του ιού και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Στην κατασκήνωση συνολικά φιλοξενούνταν περίπου 900 παιδιά. Μέχρι στιγμής και μετά το κρούσμα κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις, έχουν φύγει πάνω από 100 παιδιά τα οποία πήραν οι γονείς τους, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού.
Τέλος, ο ιδιοκτήτης σχετικά με το πώς διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη είναι θετική, ανέφερε ότι το κορίτσι ανέβασε πυρετό 37,4 και αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.
Η 15χρονη απομονώθηκε στο αναρρωτήριο και ειδοποιήθηκαν οι γονείς της.
Μικρή «ανάσα» στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων
11:51
Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά τεράστιες ποσότητες βομβών αξίας 2,7 δισ. δολαρίων
11:48
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32