ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Εκκένωση ορόφου στο υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης

Κορωνοϊός: Εκκένωση ορόφου στο υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης
ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έχει αδειάσει όροφος του υπουργείου Οικονομικών -όπου στεγάζεται το Ανάπτυξης- μετά από την επίσκεψη ξένου επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν πως έχει αδειάσει ολόκληρος ο όροφος που στεγάζεται το Ανάπτυξης, μετά από την εμφάνιση του κρούσματος στους χώρους ενώ θα πραγματοποιηθεί και απολύμανση.

Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης

Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης έχουν τεθεί σε καραντίνα καθώς και οι τρεις ήρθαν σε επαφή με τον ξένο επενδυτή που μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ο υπουργός κ. Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αλλά λίγο πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν πως επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο ήρθαν σε επαφή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι δύο υπουργοί δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό όταν ενημερώθηκαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα του ιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ