ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις ανήλικοι της «άγουρης συμμορίας»

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις ανήλικοι της «άγουρης συμμορίας»
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως μέλη της αποκαλούμενης «άγουρης συμμορίας».  

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι υποχρεωτική εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους καθώς και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό.

Και οι τρεις αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Αργυρούπολης εις βάρος δυο ανήλικων, εκ των οποίων ο ένας δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι και ο άλλος ξυλοκοπήθηκε με τους δράστες να αρπάζουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Όπως είπαν ήταν στην πλατεία, αλλά μόλις ξεκίνησε η συμπλοκή έφυγαν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των τριών ανήλικων, Αντώνης Mυλωνάς, δήλωσε:

«Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα, παρουσίαση μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. Πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει».

Απαντώντας σε ερώτηση για την υπερασπιστική γραμμή του εντολέα του, ανέφερε πως ο ανήλικος δεν ήταν στις ομάδες που έκαναν τα επεισόδια. Ήταν παρών στην πλατεία αλλά δεν είχε συμμετοχή κάτι που δέχθηκαν και οι δικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ