Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε ο 74χρονος τη δολοφονία της πρώην συζύγου του
Ανανεώθηκε:
Πριν από λίγο ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα, ο 74χρονος που παραδόθηκε στην Αστυνομία νωρίτερα το απόγευμα.
Η άτυχη 64χρονη δολοφονήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.
Οι Αρχές εντόπισαν τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο και στον λαιμό και κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
Εξ αρχής στο «μικροσκόπιο» μπήκαν άτομα από το στενό περιβάλλον της γυναίκας και ελήφθησαν καταθέσεις από την οικογένειά της.
Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες με τον πρώην σύζυγό της, τον oποίο οι Αρχές αναζητούσαν για να λάβουν κατάθεση, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί.
Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας παραδόθηκε τελικά το απόγευμα της Παρασκευής στην αστυνομία και ομολόγησε την απεχθή πράξη του.
Στο νοσοκομείο ο βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Κάρλος
13:24
Γαλλία: Απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών από το 2026
13:23
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο τον Ιανουάριο - Έκπτωση 11%
13:13
Ο νεαρός με το φεντόρα και ο... κλεπτομανής γάτος: Ιστορίες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε το 2025 (pics&vids)
13:08