ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 30χρονος δράστης

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 30χρονος δράστης
ΙΝΤΙΜΕ

Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Νάξου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο 30χρονος καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου, για να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος.

Οι γιατροί αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Θα επικαλεστεί ψυχική νόσο

Παράλληλα, ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δε συμβαίνει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση αναφέρουν πως το θύμα, πριν βρεθεί στο κενό σπρωγμένη από τον 30χρονο, όπως ο ίδιος ομολόγησε, δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής θα ζητήσει επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το σημείο όπου ο 30χρονος έριξε την κοπέλα στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες, αναμένεται να διαφωτίσουν τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, για τις στιγμές που προηγήθηκαν του φονικού, καθώς, στη σορό της κοπέλας εντοπίστηκε μώλωπας που δημιουργεί υπόνοιες ότι ο 30χρονος την χτύπησε πριν τη σκοτώσει.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν όταν την έσπρωξε στο θάνατο ο 30χρονος σύντροφός της. Τώρα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι και μετά να την έριξε στα βράχια.

Το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα νέα στοιχεία, όταν ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά, λίγο πριν από τον γκρεμό, η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο τρομοκρατημένη και φώναζε βοήθεια.

Δείτε εικόνες από το σημείο που διανυκτέρευσε ο 30χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος με την άτυχη κοπέλα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ