ΕΛΛΑΔΑ

Οι διακοπές - εφιάλτης για 25χρονη στη Σκόπελο: Η ασήμαντη αφορμή, η κακοποίηση και το αυτόφωρο

Οι διακοπές - εφιάλτης για 25χρονη στη Σκόπελο: Η ασήμαντη αφορμή, η κακοποίηση και το αυτόφωρο
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Άσχημη τροπή έλαβαν οι καλοκαιρινές διακοπές για ένα ζευγάρι νεαρών στη Σκόπελο. Ο 27χρονος και η 25χρονη έφτασαν στο νησί για να ξεκουραστούν λίγες ημέρες, αλλά οι καβγάδες τους κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ ενεργοποιήθηκε και η αυτόφωρη εισαγγελική διαδικασία

Το νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα επέλεξε τη Σκόπελο για λίγες μέρες χαλάρωσης, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, οι διακοπές μόνο ήρεμες δεν ήταν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο καβγάς ξέσπασε την Τετάρτη το πρωί και κλιμακώθηκε επικίνδυνα στη διάρκεια της ημέρας. Ο 27χρονος φέρεται να θύμωσε με την 25χρονη κοπέλα του, γιατί αυτή δεν του είπε «καλημέρα». Μετά από έντονη λογομαχία, φέρεται να έβαλε την 25χρονη με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό τους και δεν την άφηνε να βγει έξω. Ο καβγάς συνεχίστηκε και μέσα στο όχημα, αλλά σε κάποιο σημείο, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν κοντά στο Δημαρχείο Σκοπέλου, η νεαρή Αθηναία κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε πίσω στο δωμάτιο που νοίκιαζαν για τις διακοπές τους. Μετά την επιστροφή του νεαρού στο δωμάτιο και το ζευγάρι συνέχισε να καβγαδίζει, ενώ ο 27χρονος φέρεται να έσπασε και μία γυάλινη λάμπα που υπήρχε στον διάδρομο του καταλύματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα τον παρακάλεσε να της δώσει χρήματα, προκειμένου να μπορέσει να φύγει από το νησί. Τότε ο καβγάς έγινε έντονος με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σωματική βία και εξύβριση.

Οι φωνές ανάγκασαν τους άλλους ενοίκους να ειδοποιήσουν την αστυνομία που συνέλαβε τον νεαρό ενώ βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο.

Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από την πλευρά του ο 27χρονος φέρεται να δήλωσε ότι δεν έγινε τίποτα από όσα κατήγγειλε η κοπέλα του και πως αυτή έκρυψε την κάρτα ανάληψης χρημάτων στο δωμάτιο και πως δεν του την έδινε.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά αναβλήθηκε, καθώς το ζευγάρι ζήτησε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση. Μάλιστα ο νεαρός φέρεται να ζήτησε συγνώμη και η 25χρονη να δήλωσε ότι τον αγαπάει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ