ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: Έβγαλε όπλο πριν τη σύλληψη του

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: Έβγαλε όπλο πριν τη σύλληψη του
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τέσσερις άνδρες βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν πριν περίπου δύο εβδομάδες στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του Άρειου Πάγου, σε βάρος 32χρονου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, ύστερα από ταυτόχρονες οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές τις Αττικής (Γλυφάδα, Μαρούσι, Ζωγράφου) τρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη ημεδαπών, οι οποίο περιλαμβάνονται στην σχετική δικογραφία ως συνεργοί των συλληφθέντων, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την σύλληψη τους οι τρεις ημεδαποί, αντιστάθηκαν σθεναρά στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ένας εξ αυτών επιχείρησε χρησιμοποιήσει το όπλο του.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 3 πιστόλια με 3 γεμιστήρες, αεροβόλο πιστόλι με αμπούλες προωθητικού αερίου, 2 μαχαίρια, μεταλλικό ρόπαλο, 5 κινητά τηλέφωνα, καθώς και 2 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτα τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί ως μέσα μετάβασης και διαφυγής.

Οι συλληφθέντες, που έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υπόθεση απείθειας περί βεγγαλικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ