ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Aπεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της

Θεσσαλονίκη: Aπεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της
Μια 80χρονη γυναίκα απεγκλώβισαν οι άντρες της Πυροσβεστικής από το ισόγειο διαμέρισμά της στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ

Δεύτερο περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε σπίτι, καταγράφηκε σήμερα Πρωτοχρονιά, μέσα σε λίγες ώρες.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα ευτυχώς στάθηκε τυχερή και απεγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, νωρίτερα ένας ηλικιωμένος στο Περιστέρι Αττικής, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Συγκεκριμένα την 80χρονη γυναίκα απεγκλώβισαν οι άντρες της Πυροσβεστικής από το ισόγειο διαμέρισμά της στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Νίκης 64. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα, μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς της αισθήσεις της στον χώρο της κουζίνας, παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:02 σε διαμέρισμα στην οδό Κρέσνας 26, στο Περιστέρι και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ