ΕΛΛΑΔΑ

Η κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη ημέρα στο Λεκανοπέδιο λόγω της επίσκεψης Σολτς

Η κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη ημέρα στο Λεκανοπέδιο λόγω της επίσκεψης Σολτς
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται και σε: Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) και Αθηνών-Λαμίας(Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος). EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί καθώς ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης (27 Οκτωβρίου) στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας αλλά και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του Γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σολτς στην πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, στο ρεύμα της ανόδου προς Λαμία, το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος του Κολωνού μέχρι τον Κόκκινο Μύλο.

Αντίστοιχα, στο ρεύμα της καθόδου, προς Πειραιά, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος των Αγίων Αναργύρων μέχρι το Περιστέρι.

Google Maps

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται και σε: Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) και Αθηνών-Λαμίας(Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος).

Αναστέλλονται δρομολόγια του Μετρό

Αναστέλλονται συγκεκριμένα δρομολόγια του μετρό προς και από το αεροδρόμιο, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη (26-27 Οκτωβρίου 2022), με εντολή της ΕΛ.ΑΣ λόγω της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ με εντολή της ΕΛΑΣ,

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2022,, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ