ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Ποιος ήταν ο δράστης - Τι λέει γείτονας του ζευγαριού

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Ποιος ήταν ο δράστης - Τι λέει γείτονας του ζευγαριού
Ο 82χρονος αφού σκότωσε με βαριοπούλα την σύζυγό του, αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του με ένα κουζινομάχαιρο EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μεσσήνη με τη δολοφονία της 62χρονης γυναίκας από τον 82χρονο σύζυγό της και ψάλτη του χωριού Μπούκα.

Ο 82χρονος τη σκότωσε με βαριοπούλα την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, κι έπειτα αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το Mega, κάτοικος του χωριού, αδυνατεί να πιστέψει και να καταλάβει τι οδήγησε τον 82χρονο συγχωριανό τους στη δολοφονία της συζύγου του και στη συνέχεια της αυτοκτονίας του.

Ο γείτονας του ζευγαριού είπε πως «ο κυρ Γιώργης, όπως τον φωνάζαμε, και η σύζυγός του, η κυρία Άννα..., δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Άνθρωπος μέσα στην κοινωνία, βοηθούσε, έδινε την ψυχή του στην τοπική κοινωνία. Δεν ξέραμε κάτι. Μια χαρά φαινόταν ο άνθρωπος».

Ο 82χρονος δράστης ήταν ψάλτης στην εκκλησία της περιοχής, ενώ επαγγελματικά ασχολούνταν με γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Ο δημοσιογράφος του Τvbest, που μίλησε στο Μega, τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε μία ένδειξη, ούτε μία υποψία για το πώς έφτασε ο 82χρονος σε αυτή την τραγική ενέργεια.

Πέθανε από χτυπήματα με βαριοπούλα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα messinialive, η 62χρονη κοιμόταν όταν δέχτηκε την επίθεση με τη βαριοπούλα από τον σύζυγό της, σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του.

Οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην Μπούκα, από τον γιο τους, λίγο μετά τις 13:00. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, ο 82χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε προσπαθήσει ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ