ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην κατοικία του Άδωνι Γεωργιάδη

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην κατοικία του Άδωνι Γεωργιάδη
Screen Grab/ Twitter

Παρέβαση με τρικάκια και πακέτα μακαρόνια πραγματοποίησε η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

O Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι όποτε λέει κάτι που ενοχλεί, ο Ρουβίκωνας επιτίθεται στο σπίτι του, την ώρα που είναι τα παιδιά του μέσα.

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..»

Σε νεότερο tweet του ο Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο Ρουβίκωνας έριξε και μακαρόνια, προφανώς ως διαμαρτυρία για το «Καλάθι του Νοικοκυριού».

«Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι «επαναστάτες» το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…»

Την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη καταδίκασε η κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε:

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ