ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το Κέντρο Υγείας Βόλου - Πλημμύρισε το κτήριο λόγω βλάβης στις σωληνώσεις

Κλειστό το Κέντρο Υγείας Βόλου - Πλημμύρισε το κτήριο λόγω βλάβης στις σωληνώσεις
Eurokinissi

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει σήμερα  Δευτέρα (8/5) το Κέντρο Υγείας Βόλου μετά από μεγάλη βλάβη στις σωληνώσεις του κτηρίου, που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, η ζημιά είναι μεγάλη αφού εξαιτίας της πλημμύρας προκλήθηκαν βλάβες στο σύστημα ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα ειδικά ψυγεία που φυλάσσονται τα αντιδραστήρια, όπως και πολλά φάρμακα.

Σήμερα αναμένεται να διαπιστωθεί αν θα υπάρξει δυνατότητα λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, καθώς εξαιτίας της βλάβης στην ηλεκτροδότηση του κτηρίου δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να λειτουργήσει το πληροφοριακό σύστημα, με βάση το οποίο γίνεται η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Πηγή: taxydromos.gr

Πιθανολογείται ότι οι σωληνώσεις έσπασαν εξαιτίας της παλαιότητας, καθώς και της μη συντήρησης.

Το κτήριο είναι παλιό, στεγάζονται σ’ αυτό οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και τα ιατρεία του Κέντρου Υγείας Βόλου.

Το υπόγειο πλημμύρισε το βράδυ του Σαββάτου (6/5) και έγινε αντιληπτό όταν άρχισε να χτυπάει ο συναργερμός. Ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι για το πρόβλημα και έσπευσαν στο κτήριο όπου διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της βλάβης. Ενημερώθηκαν αμέσως ο ΔΕΔΔΗΕ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου η οποία ολοκλήρωσε την άντληση των υδάτων απογευματινές ώρες χθες Κυριακή.

Για τη βλάβη ενημερώθηκαν επίσης οι αρμόδιοι της 5ης ΥΠΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ