ΕΛΛΑΔΑ

Τα επίμαχα καρέ που οδήγησαν τις Αρχές στο «ξεκλείδωμα» της δολοφονίας Καραϊβάζ

Τα επίμαχα καρέ που οδήγησαν τις Αρχές στο «ξεκλείδωμα» της δολοφονίας Καραϊβάζ

Αποκαλυπτικά είναι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας λίγο πριν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για επίμαχα καρέ από το φορτηγάκι, αλλά και τη μηχανή των εκτελεστών που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δύο προφυλακισμένοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Στην ουσία τα δύο αυτά καρέ ήταν που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι το βανάκι αυτό ήταν ύποπτο και ότι είχε σχέση με την δολοφονία Καραϊβάζ.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το ίδιο βανάκι είχε καταγραφεί σε κάμερες και την προηγούμενη ημέρα, αμέσως κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με υπόπτους για τη δολοφονία.

Αυτά τα δύο καρέ του υλικού που έρχεται στη δημοσιότητα ήταν και τα πιο κρίσιμα από υλικό χιλιάδων ωρών που χρειάστηκε να αναλύσουν οι αστυνομικοί και να ενημερώσουν για όσα είχαν ανακαλύψει τον ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε και τα εντάλματα σύλληψης.

Μάλιστα, στο ένα καρέ της φωτογραφίας, φαίνεται η μηχανή των δραστών με έναν αναβάτη, ενώ από την ανάλυση του υλικού ο ανακριτής εντόπισε δευτερόλεπτα να προπορεύεται το ύποπτο βανάκι το οποίο χρησιμοποιείται από εταιρεία καθαρισμού και με την οποία έχει σχέση ο ένας από τους δύο προφυλακισμένους για τη δολοφονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ