ΕΛΛΑΔΑ

Διαδήλωση στην αλβανική πρεσβεία για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη

Διαδήλωση στην αλβανική πρεσβεία για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη

Διαδήλωση οργανώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23/5 στην αλβανική πρεσβεία, με κύριο αίτημα την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ομογενής δήμαρχος Χειμάρρας, εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση μετά την από απόφαση των δικαστικών Αρχών της Αλβανίας που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/5.

Διαδήλωση στην αλβανική πρεσβεία για την αποφυλάκιση του Φρέντι ΜπελέρηCNN Greece

Μάλιστα, το αρμόδιο δικαστήριο κατά της διαφθοράς αποφάσισε την παράταση της κράτησης τόσο του Φρέντι Μπελέρη, όσο και του συνεργάτη του Παντελή Κοκοβέση.

Η διαδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση Χειμαρριωτών.

«Η Χειμάρρα είναι εδώ με σημαία και Σταυρό», «Λευτεριά λευτεριά στης Χειμάρρας τα παιδιά», είναι μερικά μόνο από τα συνθήματα που φωνάζουν οι Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται έξω από την αλβανική πρεσβεία για να διαδηλώσουν για την παράνομη κράτηση του Φρέντυ Μπελερη.

«Κάτω τα χέρια από τη Χειμάρρα» ήταν ένα άλλο σύνθημα, ενώ ο πρόεδρος των Χειμαρριωτων άφησε χαρτί διαμαρτυρίας στην είσοδο της πρεσβείας.

348355343_1565855857151286_1850354930364376328_n.jpg
Από αριστερά: Θοδωρής Γκούμας ( πρόεδρος ενώσεως Χειμαρριωτών), στη μέση ο Ελευθέριος Σκιαδας ( πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αθηναιων, π. Αντιδήμαρχος) και δεξιά ο Ανδρεας Κούρτης, επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική και εντεταλμένος σύμβουλος των Βορειοηπειρωτών στην Περιφέρεια ΑττικηςCNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ