ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν για την ήττα - Εντείνονται οι εσωκομματικές αντιδράσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν για την ήττα - Εντείνονται οι εσωκομματικές αντιδράσεις
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Εντείνεται η γκρίνια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της μεγάλης εκλογικής ήττας και λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Όλο και περισσότερα στελέχη παρεμβαίνουν στο διάλογο που έχει ανοίξει σχετικά με τα αίτια της ήττας, κάνοντας τις δικές τους εκτιμήσεις και αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που πορεύτηκε το κόμμα προεκλογικά.

«Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά» ανέφερε μιλώντας στο MEGA η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη. Όπως είπε η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος, χαρακτήρισε μιλώντας στο OPEN εξωφρενικά μη αναμενόμενη την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σχολιάζοντας την παρέμβαση Παπαδημούλη αναφορικά με την ηγεσία του κόμματος είπε ότι «το θέμα είναι πιο πολύπλοκο απ' ό,τι τίθεται σε τέτοιου είδους προτάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους άγονες αντιπαραθέσεις

Ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι σαφέστατα και έχει ευθύνη ο Αλέξης Τσίπρας για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι έχει πρώτο λόγο και για την επόμενη πορεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ