ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονος μετά την καταγγελία τουρίστριας ότι τη βίασαν μέσα στη θάλασσα

Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονος μετά την καταγγελία τουρίστριας ότι τη βίασαν μέσα στη θάλασσα
EUROKINISSI

Συνελήφθη 23χρονος μετά την καταγγελία νεαρής τουρίστριας ότι κακοποιήθηκε μέσα στη θάλασσα ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο

Σήμερα απολογείται ενώπιον του τακτικού ανακριτή Ρόδου ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 20χρονης Αγγλίδας τουρίστριας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 00:00 της 4ης Ιουνίου 2023, ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι την βίασε στην παραλία της Γλύστρας και αργότερα στο διαμέρισμά της στο Κιοτάρι.

Η Αγγλίδα κατέθεσε ότι γνώρισε τον 23χρονο πριν από δύο εβδομάδες και ότι αντάλλασσαν μηνύματα μέσω της εφαρμογής Whatsapp. Συνεννοήθηκαν να συναντηθούν την 3η Ιουνίου 2023 και περί ώρα 13.00 στο διαμέρισμά της, όπου και προσήλθε ο 23χρονος με μοτοσυκλέτα του αδερφού του και μετέβησαν στη παραλία, όπου εντός της θάλασσας και χωρίς τη συγκατάθεσή της προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί της, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr.

Στη συνέχεια μετέβησαν εκ νέου στο διαμέρισμά της, περί ώρα 16.00, όπου και πάλι χωρίς τη συγκατάθεσή της, την έγδυσε και προσπάθησε να έρθει σε ερωτική πράξη μαζί της παρά τη θέλησή της.

Αρνείται τον βιασμό ο 23χρονος

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε συναινετική ερωτική συνεύρεση. Πιο συγκεκριμένα, η φερόμενη ως θύμα υποστήριξε ότι γνώρισε τον 23χρονο σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κιοτάρι όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος.

Την πλησίασε όπως είπε και ζήτησε το Instagram της και ξεκίνησαν να συνομιλούν με την χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Την 29η Μαΐου 2023 με ένα αυτοκίνητο ενός φίλου του πήγαν βόλτα σε μια παραλία κοντά στο Κιοτάρι και φιλήθηκαν, ενώ η σχέση δεν προχώρησε αφού του δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμη.

Την 30η Μαΐου 2023 το βράδυ ο 23χρονος συναντήθηκε εκ νέου μαζί της στο δωμάτιό της και φιλήθηκαν και τα μεσάνυχτα αποχώρησε ενώ της έδωσε τον αριθμό που χρησιμοποιούσε στην εφαρμογή Whatsapp.

Την επόμενη ημέρα το βράδυ συναντήθηκαν εκ νέου, την 1η Ιουνίου 2023 δεν συναντήθηκαν και το Σάββατο μετέβη στο δωμάτιό της, χτύπησε την πόρτα και εκείνη δεν του άνοιξε για να διαπιστώσει μετά ότι είχε αφήσει λουλούδια έξω από την πόρτα.

Η ίδια δεν του απάντησε και την 2α Ιουνίου 2023 μίλησαν μόνο με μηνύματα ενώ την 3η Ιουνίου 2023 συναντήθηκαν στο δωμάτιό της και με μια μοτοσυκλέτα μετέβησαν στην παραλία της «Γλύστρας» για ηλιοθεραπεία και μπάνιο.

Πήγαν γύρω από κάποια βράχια τα οποία έφτιαχναν έναν πιο ιδιωτικό χώρο που άλλοι δεν θα μπορούσαν να τους δουν κι ενώ βρισκόντουσαν μέσα στο νερό προσπάθησε να την πλησιάσει και να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της, πράγμα που κατάφερε.

Ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης χτύπησε με την πλάτη στα βράχια, ωστόσο δεν ήταν βίαιος μαζί της ενώ τους είδε μια οικογένεια και σταμάτησαν.
Την έπεισε να πάει στο δωμάτιό της και επειδή, όπως είπε, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ δεν αρνήθηκε και ότι ήλθαν σε επαφή πιεζόμενη από εκείνον χωρίς ωστόσο να είναι σωματικά βίαιος μαζί της.

Ο ίδιος απολογούμενος τόνισε ότι στα 11 έτη που βρίσκεται στην Ρόδο δεν του συνέβη κάτι παρόμοιο και ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την συναίνεση και παρότρυνσή της.

«Μία εβδομάδα βγαίναμε σχεδόν κάθε μέρα, συνήθως βράδυ. Δεν υπήρχε λόγος να κάνω κάτι τέτοιο μέσα στον κόσμο σε μια πολυσύχναστη παραλία», κατέθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ