ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος: Η ΕΛΑΣ ερευνά αν τα Καλάσνικοφ στο ΙΧ σχετίζονται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό

Νέος Κόσμος: Η ΕΛΑΣ ερευνά αν τα Καλάσνικοφ στο ΙΧ σχετίζονται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό
CNN Greece

Με το βασικό ερώτημα για το εάν τα δύο Καλάσνικοφ και τα τρία πιστόλια που βρέθηκαν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο θα μπορούσαν να ανήκουν στους δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε χθες στη Νίκαια.

Σήμερα το πρωί όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Κόσμου η ιδιοκτήτρια, η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού ξεκλείδωσαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο, εντόπισαν στο εσωτερικό τα δύο Καλάσνικοφ, τα τρία πιστόλια και τα δύο αλεξίσφαιρα.

CNN Greece

Αμέσως σε όλους δημιουργήθηκε η απορία για το εάν ο βαρύς οπλισμός που είχαν μπροστά τους θα μπορούσε να έχει σχέση με την υπόθεση του Κορυδαλλού, καθώς οι εκτελεστές χρησιμοποίησαν δύο Καλάσνικοφ, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο φεύγοντας να άρπαξαν και τα όπλα των θυμάτων, καθώς αυτά δεν βρέθηκαν πουθενά.

CNN Greece

Απάντηση πάντως σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα δώσει μόνο η έρευνα στα βαλιστικά εργαστήρια για το εάν ταυτοποιούνται τα συγκεκριμένα Καλάσνοικοφ με τη δικπλή δολοφονία. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε οι αξιωματικοί της ασφάλειας δεν θα απέκλειαν να πρόκειται για κάποια σπείρα ληστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ