ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό ντοκουμέντο CNN Greece: Το αυτοκίνητο της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Αποκλειστικό ντοκουμέντο CNN Greece: Το αυτοκίνητο της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό
ΙΝΤΙΜΕ / CNN Greece

Δεκάδες βίντεο στα οποία καταγράφεται το αυτοκίνητο της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται από καρέ βίντεο το όχημα των εκτελεστών το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κορυδαλλού, λίγο πριν φτάσει στην πολυκατοικία και οι δράστες εκτελέσουν με τα Καλάσνικοφ τα δύο θύματά τους.

Όπως είχαν διαπιστώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, το αυτοκίνητο αυτό ήταν κλεμμένο από την περιοχή του Χαλανδρίου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου και αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

CNN Greece

Την ίδια ώρα όμως οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν ποια μπορεί να ήταν η ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών, καθώς το επιχειρησιακό σχέδιο εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι θα προέβλεπε σίγουρα ότι μία ομάδα ανθρώπων θα ήταν επιφορτισμένη με το να βρίσκεται δίπλα στο αυτοκίνητο των δολοφόνων για να τους βοηθήσει σε οτιδήποτε πρόβλημα θα παρουσιαζόταν.

Παράλληλα, ένοικοι διαμερισμάτων ή καταστηματάρχες που διαθέτουν κάμερες ασφαλείας καλούνται από τις Αρχές να δώσουν ό,τι υλικό έχουν στη διάθεσή τους, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ