ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τετράχρονος περιφερόταν μόνος του σε παραλία - Τι ισχυρίστηκε η μητέρα

Κρήτη: Τετράχρονος περιφερόταν μόνος του σε παραλία - Τι ισχυρίστηκε η μητέρα
Ο μικρός περιφερόταν μόνος του στην παραλία/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μεγάλη στάθηκε η κινητοποίηση από τις αστυνομικές Αρχές όταν ειδοποιήθηκαν ότι ένα αγοράκι τεσσάρων ετών περιφερόταν μόνο του στην παραλία του Μάλεμε στην Κρήτη.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένα ζευγάρι τουριστών από τη Δανία που είδαν το αγοράκι που φορούσε πάνα να είναι πολύ ώρα μόνο του και τηλεφώνησαν στο τμήμα.

Το μικρό αγόρι, που στα χέρια του κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο, οδηγήθηκε στο τμήμα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση των γονιών του.

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα. Η 33χρονη από τη Ρουμανία που πήγε στο ΑΤ Πλατανιά για να παραλάβει το αγοράκι, ανέφερε ότι έπρεπε να πάει σε γιατρό και για αυτό άφησε το παιδί χωρίς επίβλεψη.

Η μητέρα δήλωσε ότι έχει έρθει στην χώρα μας για τουρισμό και ότι επειδή έπρεπε να πάει εκτάκτως σε γιατρό άφησε το παιδί μόνο του στο ξενοδοχείο που διαμένουν, αλλά αυτό διέφυγε και βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην παραλία.

Συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση του παιδιού της σε κίνδυνο. Επειδή από την έρευνα προέκυψε ότι ο πατέρας του παιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ