ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα εκμίσθωσης Θυρίδων Θησαυροφυλακίου στη Μύκονο

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα εκμίσθωσης Θυρίδων Θησαυροφυλακίου στη Μύκονο
Δελτίο Τύπου

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα εκμίσθωσης Θυρίδων Θησαυροφυλακίου στη Μύκονο ως απάντηση στη μάστιγα των κλοπών στο νησί, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χτυπήσει «κόκκινο». Επισκέπτες και ντόπιοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με διαρρήξεις τόσο σε οικίες όσο και σε επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να χάνουν χρηματικά ποσά ή αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Η εταιρεία SafeBox (SBOX) διαθέτει 5.000 θυρίδες και είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Τράπεζα της Ελλάδος και από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για την πρώτη αδειοδοτημένη εταιρεία μίσθωσης Θυρίδων Θησαυροφυλακίου, με την δυνατότητα ακόμη και της ημερήσιας μίσθωσης, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο στην περιοχή Αργύραινα.

Έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα τόσο σε ιδιώτες, σε επιχειρήσεις αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες να διαφυλάξουν τα πολύτιμα αντικείμενά τους.

Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα ανέλαβε ο επιχειρηματίας κ. Χάρης Μαριόλης και μια ομάδα επιχειρηματιών, με απώτερο σκοπό την ασφαλή φύλαξη προσωπικών αντικειμένων, εγγράφων, αξιόγραφων, οικογενειακών κειμηλίων, κοσμημάτων και άλλων ανεκτίμητων αντικείμενων μεγάλης χρηματικής ή συναισθηματικής αξίας.

Οι εγκαταστάσεις πληρούν διεθνή πρότυπα ασφαλείας και φυλάσσονται τόσο με ηλεκτρονικά συστήματα όσο και μέσω 24ωρης φυσικής φύλαξης, από ιδιωτική ασφάλεια ειδικά εκπαιδευμένη στην φρούρηση στατικών σημείων υψηλής οικονομικής αξίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ