ΕΛΛΑΔΑ

Δίνουν μπλοκάκια για κλήσεις και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Δίνουν μπλοκάκια για κλήσεις και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένα νέο ρόλο, που μάλιστα θα παρεκκλίνει από την αρχική φιλοσοφία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αναθέτουν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την εποχούμενη μονάδα αστυνόμευσης, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί η πιο επιτυχημένη και αυτή με τη μεγαλύτερη αποδοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθούν μπλοκάκια σε όλους τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης ομάδας, για να βεβαιώνουν τροχονομικές παραβάσεις και μάλιστα ήδη έχει δοθεί εντολή να εκπαιδευτούν όσοι αστυνομικοί υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία, στη βεβαίωση παραβάσεων.

Όπως όλα δείχνουν, η γενική διαπίστωση το τελευταίο διάστημα για την απουσία τροχονόμων, έκανε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να βρει κάποιο τρόπο ώστε να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Μιλώντας όμως με συνδικαλιστές της αστυνομίας, η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση καθώς όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στο CNN Greece, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά θα λύσει.

Μάλιστα αυτό που τόνισαν και αστυνομικοί που υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ αρχικά ο στόχος τους ήταν η πάταξη της εγκληματικότητας, και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, τώρα θα πρέπει να απασχολούνται εντοπίζοντας όσους κάνουν τροχονομικές παραβάσεις, και μάλιστα να δίνουν κλήσεις σε όσους παραβιάζουν τον ΚΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ