ΕΛΛΑΔΑ

Στο αρχείο οι καταγγελίες κατά της Σοφίας Νικολάου

Στο αρχείο οι καταγγελίες κατά της Σοφίας Νικολάου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Στο αρχείο τέθηκαν με διάταξη του οικονομικού εισαγγελέα, οι μηνύσεις κατά της Σοφίας Νικολάου που είχαν καταθέσει οι Παύλος Πολάκης και Χρήστος Σπίρτζης, για απευθείας αναθέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας στη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη από την Οικονομική Εισαγγελία δεν εντοπίστηκαν, κατά πληροφορίες, ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Με ανάρτηση της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Νικολάου αναφέρει σχετικά με την αρχειοθέτηση της έρευνας :

«Στις 10 Μαρτίου, κι εν μέσω μιας άθλιας επίθεσης εναντίον μου, είχα δηλώσει: «Ολα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου».

Έπειτα από 4 μήνες μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω με το κεφάλι ψηλά όλους εκείνους που έστησαν τη σκευωρία εις βάρος μου και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η αμετάκλητη αρχειοθέτηση της υπόθεσης των συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι δίκαιη κι έγινε πράξη διότι επιβεβαιώθηκαν όλα όσα υποστήριζα από την αρχή.

Δεν υπήρξε καμιά ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, όπως με κατήγγειλαν οι εθνικοί συκοφάντες. Σκόπιμα στο αρχικό, σαθρό πόρισμα, δεν έλαβαν υπόψιν έγγραφο της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αποδεικνύει ότι οι τιμές με τις οποίες έγιναν οι προμήθειες του υγειονομικού υλικού από τη ΓΓΑΠ ήταν νόμιμες και κάτω από τις τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, η απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα τονίζει ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση των προμηθειών της ΓΓΑΠ.

Χαρακτηρίζει τέλος αβάσιμα τα δημοσιεύματα όλων εκείνων που έσπευσαν να με δικάσουν και να με καταδικάσουν, θέλοντας να με εξοντώσουν ηθικά και να με εξαφανίσουν πολιτικά.

Το τελικό πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και η πράξη αρχειοθέτησης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι κόλαφος για τους μηνυτές μου, κ. Πολάκη, Σπίρτζη και Ξανθόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για όσους προσπάθησσν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.

Σε όλη μου την επαγγελματική και πολιτική σταδιοδρομία πορεύτηκα με διαφάνεια αλλά και με εδραία την πεποίθηση ότι στο τέλος πάντα νικάει το δίκαιο.

Όσοι θέλησαν να με πλήξουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση θα με βρουν μπροστά τους σύντομα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ