ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό Γερμανού που αγνοείται

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό Γερμανού που αγνοείται
Eurokinissi

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 72χρονου Γερμανού που εξαφανίστηκε βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρήτη.  

Τα ίχνη του αγνοούνται από την περασμένη Τρίτη (25/7), όταν ξεκίνησε από το εξοχικό του στο Καστρί του Δήμου Βιάννου, σύμφωνα με το zarpanews.gr να πάει με το αυτοκίνητό του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να ταξιδέψει για τη Γερμανία.

Aυτό δεν έγινε ποτέ.

O γιος του όταν κατάλαβε ότι ο πατέρας του δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο δήλωσε μέσω email την εξαφάνιση του στην ΕΛ.ΑΣ και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Αμέσως μετά τη λήψη του μηνύματος, όπως αναφέρει η Creta Post η αστυνομία ενεργοποίησε έναν ολόκληρο μηχανισμό, με τη συμμετοχή της πυροσβεστικής και του λιμεναρχείου, προκειμένου να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Οι Αρχές διενεργούν έλεγχο των καμερών ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του 72χρονου, ενώ παράλληλα ερευνούν το κινητό του τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαπιστώσουν την τελευταία του τοποθεσία.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κληθεί να συνεργαστούν με τις αρχές, παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα. Η αναζήτηση συνεχίζεται με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση, με την ελπίδα να βρεθεί άμεσα ο 72χρονος, και να λυθούν τα μυστήρια γύρω από τον εξαφάνισή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ