ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Πήλιο: Τα δύο σενάρια για τον πυροβολισμό της Γερμανίδας - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ στο Πήλιο: Τα δύο σενάρια για τον πυροβολισμό της Γερμανίδας - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Περιπολικό της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σε «θρίλερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της νεκρής Γερμανίδας στο Πήλιο που βρέθηκε με μία σφαίρα στην πλάτη.

Ο ιατροδικαστής είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα δέχθηκε τον πυροβολισμό από απόσταση περίπου 20 μέτρων και με φορά από κάτω προς τα πάνω, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, από την περίπτωση της αδέσποτης σφαίρας, μέχρι και την περίπτωση του να κρύβεται κάποιο πρόσωπο πίσω από τον πυροβολισμό.

Το ζευγάρι των Γερμανών, ζούσε σχεδόν μόνιμα στο Πήλιο και μόνο δύο μήνες το χρόνο πήγαιναν στη Γερμανία, ενώ παρά το γεγονός ότι ήταν σε διάσταση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ την ημέρα που έπεσε νεκρή η 60χρονη γυναίκα είχαν έρθει από τη Γερμανία οι κόρες τους για διακοπές.

Παρά την έρευνα των τοπικών αρχών για υλικό από κάμερες ασφαλείας, δυστυχώς, δεν βρέθηκε κάτι. Από την πρώτη στιγμή είχαν γίνει κατ' οίκον έρευνες σε σπίτια που βρίσκονται κοντά στην παραλία που έπεσε νεκρή η γυναίκα, καθώς και σε βάρκες ψαράδων μήπως και εντοπιστεί το 22άρι πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε η Γερμανίδα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Όλα τα ενδεχόμενα και όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν στοιχεία, ώστε να αποκλείσουν κάποιο από τα σενάρια και να επικεντρωθούν μετά στο ενδεχόμενο που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Γερμανίδας, έχει καταθέσει πολλές φορές, ενώ σχεδόν καθημερινά με τη μία κόρη του, που είναι και δικηγόρος, απευθύνονται στις τοπικές αρχές για να δουν αν υπάρχει κάποιο νεότερο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο αστυνομικοί θα επικεντρωθούν επίσης στο εάν υπήρχαν διαφορές του ζευγαριού με κάποιο τρίτο πρόσωπο και θα ανοίξουν τον κύκλο των καταθέσεων. Στο μεταξύ, συνεχίζουν να ψάχνουν για μάρτυρες που μπορεί να είδαν κάποιον με όπλο στην παραλία να πυροβόλησε με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο η γυναίκα.

Το ενδεχόμενο των άσκοπων πυροβολισμών, με το ενδεχόμενο να πυροβόλησε κάποιος για εκδίκηση τη γυναίκα έχουν αυτή τη στιγμή ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες, με τις Αρχές να μιλούν για μια δύσκολη υπόθεση, που θα χρειαστεί χρόνο για να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ