ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα - Την κυνηγούσε ο σύντροφός της με μαχαίρι

Λάρισα: Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα - Την κυνηγούσε ο σύντροφός της με μαχαίρι
Ο πρώην σύντροφός την κυνηγούσε με μαχαίρι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Unsplash

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα το βράδυ της Τρίτης (8/8) στη Λάρισα όταν εκεί που περπατούσε κατάλαβε πως ένας ο πρώην σύντροφός της την κυνηγούσε κρατώντας στο χέρι του μαχαίρι

Σύμφωνα με το onlarissa.gr το περαστικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 μ.μ. στο κέντρο της πόλης, με τη γυναίκα να αντιλαμβάνεται πως ο πρώην σύντροφός της την ακολουθεί για αρκετά μέτρα και φθάνοντας σε γνωστή καφετέρια, στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλείου, να ειδοποιεί την Αστυνομία.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν οι Αρχές και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή για το φερόμενο ως δράστη, που ήδη είχε τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό ήρθε στο φως στον απόηχο του βάναυσου ξυλοδαρμού της 43χρονης αστυνομικού από τον επιχειρηματία σύζυγό της.

Η αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε σε δηλώσεις της.

Σημειώνεται ότι με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο 52χρονος σύζυγος της αστυνομικού κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ