ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο που πετούσε περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του

Ναύπλιο: Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο που πετούσε περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του
Φωτογραφία από το φρούριο Μπούρτζι στο Ναύπλιο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η διαμάχη ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Ναυπλίου και τον υποψήφιο αντίπαλό του, καθώς ο πρώτος κατηγορείται πως πετά έξω από το σπίτι του τελευταίου σακούλες με σκουπίδια, περιττώματα και απειλητικά σημειώματα.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικης Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός και έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία, για τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, .

Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος αναφέρει: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

Η ανάρτηση του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου

Νωρίτερα σήμερα ο Δημήτρης Κωστούρος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, παραδέχθηκε ότι πέταξε απορρίμματα στην εξοχική κατοικία του κύριου Ορφανού.

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ