ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του διαρρήκτη σε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του διαρρήκτη σε ξενοδοχείο στη Μύκονο
Στιγμιότυπο από τη διάρρηξη στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μύκονο CNN GREECE

Εικόνες από τον δράστη στη Μύκονο που είχε κλέψει χρήματα και αντικείμενα πολύ μεγάλης αξίας από ξενοδοχειακό κατάλυμα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο δράστης που συνελήφθη, κατά τον εντοπισμό του φορούσε κλεμμένο πολυτελές ρολόι, ενώ βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρήματα συνολικής αξίας 360.500 ευρώ.

Πρόκειται για έναν 38χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

Δείτε εικόνες από τον δράστη που προσποιήθηκε τον πελάτη και είπε ότι είχε χάσει την κάρτα του για να μπει στο δωμάτιο και να κλέψει:

Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη ξενοδοχειακής επιχείρησης μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή (ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ) εκτιμώμενης αξίας 10.000 ευρώ.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη χθες πρώτες πρωινές ώρες, ο οποίος κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα κλεμμένα πολυτελή ρολόγια.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ