ΕΛΛΑΔΑ

ΚΚΕ για την ταλαιπωρία οδηγών στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: «Τώρα να ληφθεί κάθε μέριμνα»

ΚΚΕ για την ταλαιπωρία οδηγών στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: «Τώρα να ληφθεί κάθε μέριμνα»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSΙ

Για «έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου» αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων για «ακόμα μία φορά» στους «κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, μετά την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς και στην παλαιά Εθνική, λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα. 

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς και στην παλαιά Εθνική, λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα, χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να κινηθούν, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα, τόσο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς όσο και από τη διαχειρίστρια εταιρεία, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων στους κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Τώρα πρέπει να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες για όσο διάστημα παραμένουν εγκλωβισμένοι, σε συνδυασμό με τα άμεσα μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους.

Παρεμβάσεις για το θέμα πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλια και Χρήστος Τσοκάνης στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αττικής στα Μέγαρα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ