ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε βυτιοφόρο: Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του φορτίου - Ανοιχτό το ρεύμα προς Αθήνα

Φωτιά σε βυτιοφόρο: Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του φορτίου - Ανοιχτό το ρεύμα προς Αθήνα
Φωτογραφία από την κίνηση στα διόδια εξαιτίας της φωτιάς στο βυτιοφόρο ΣΩΤΗΡΗΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, το βράδυ της Πέμπτης 17/8, η μετάγγιση του υγραερίου από το βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου.

Παράλληλα, άνοιξε και το ρεύμα προς Αθήνα στη νέα Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, που μέχρι τώρα ήταν κλειστό.

Όταν θα απομακρυνθεί το βυτιοφόρο θα ανοίξει και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ πριν από λίγη ώρα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Λίγη ώρα πριν από τις 22:00 δόθηκε στην κυκλοφορία και η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ από το 45χλμ έως το 47χλμ η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Το ρεύμα κυκλοφορίας παρέμεικλειστό για περισσότερη ώρα καθώς σύμφωνα με δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχου Βασίλη Βαθρακογιάννη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ακολουθούσε η διαδικασία απομάκρυνσης του βυτιοφόρου που έπιασε φωτιά.

Το όχημα θα φορτωθεί σε πλατφόρμα και με συνοδεία πυροσβεστικών οχημάτων θα οδηγηθεί σε ασφαλές σημείο.

Παρόλα αυτά αναμένεται να αργήσει η ομαλοποίηση της κίνησης καθώς λόγω του ατυχήματος ένας τεράστιος όγκος οχημάτων ακινητοποιήθηκε και στα δυο ρεύματα τόσο της παλιάς όσο και της νέας Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία μεγάλου αριθμού πολιτών.

Επανεκκίνηση δρομολογίων στη γραμμή Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς

Ξεκίνησαν ξανά και τα δρομολόγια τη γραμμή Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς, όπως ενημερώνει και η Hellenic Train, η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter κάνει λόγο για σταδιακή ομαλοποίηση τους, με καθυστερήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ