ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Καρέ - καρέ η στιγμή του πυροβολισμού 29χρονου στο κεφάλι - Βίντεο ντοκουμέντο

Κρήτη: Καρέ - καρέ η στιγμή του πυροβολισμού 29χρονου στο κεφάλι - Βίντεο ντοκουμέντο
EUROKINISSI

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από το επεισόδιο που οδήγησε στον εν κινήσει πυροβολισμό ενός 29χρονου από έναν 22χρονο στην Κρήτη.

Οι δύο νεαροί διασκέδαζαν, παρεξηγήθηκαν για μια προσπέραση και ο δράστης πυροβόλησε το θύμα. Σημειώνεται ότι ο δράστης επέλεξε να παραδοθεί μόλις το θύμα διέφυγε τον κίνδυνο και βγήκε από την εντατική, ενώ πλέον νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του «Βενιζελείου» νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος κρυβόταν σχεδόν επί τρεις εβδομάδες με τη βοήθεια φιλικών του προσώπων.

Η στιγμή του πυροβολισμού

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσίασε το Mega, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου στις 03:07 το πρωί. Τα δύο οχήματα θύματος και δράστη σταθμεύουν κοντά το ένα στο άλλο στην Εθνική Οδών Μοιρών – Τυμπακίου με κατεύθυνση προς Τυμπάκι.

Κάποια στιγμή αρχίζουν να λογομαχούν. «Λέγε βρε! Γιατί δεν με άφησες να περάσω από εκεί; Άμε να φύγεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω».

Κατόπιν, παραμένουν και οι δύο στα αυτοκίνητά τους. Ο 29χρονος βάζει μπρος με κατεύθυνση προς Μοίρες και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οπισθοχωρεί και αλλάζει πορεία. Όμως το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος, φαίνεται να γυρίζει και να ακολουθεί τελικά το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο 22χρονος φαίνεται να σταματά στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Τότε ο 29χρονος τον προσπερνάει και αφού το αντιληφθεί γυρνά πίσω στο ύψος του σταματημένου αυτοκινήτου του κατηγορούμενου. Ο 22χρονος τότε σηκώνει το όπλο και πυροβολεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ