ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 44χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Ημαθία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 44χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 44χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, το πρωί του Σαββάτου 2/9, στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αστυνομικός κινείτο με την υπηρεσιακή του μηχανή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και από εκεί διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ