ΕΛΛΑΔΑ

Αλόννησος: Προφυλακίστηκε χοροδιδάσκαλος για ασέλγεια 18χρονου ΑμεΑ

Αλόννησος: Προφυλακίστηκε χοροδιδάσκαλος για ασέλγεια 18χρονου ΑμεΑ
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στις φυλακές των Γρεβενών κρατείται από χθες Δευτέρα (4/9) ένας χοροδιδάσκαλος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ, μέσα σε μουσείο της Αλοννήσου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, θα παραμείνει στις φυλακές των Γρεβενών μέχρι να εκδoθούν τα αποτελέσματα του DNA.

Ο 37χρονος από την Θεσσαλονίκη πήγε διακοπές με μια συνάδελφό του στην Αλόννησο και κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου με οριακή νοημοσύνη. Χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού, γεγονός που όπως είπε θα αποδειχθεί από τις κάμερες και τα αποτελέσματα του dna.

«Πρέπει να με υποβάλλεται σε κάθε δυνατή εξέταση, να δείτε καθε πτυχή από τις κάμερες. Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού», είπε στην απολογία του ο 37χρονος. Ρωτήθηκε εάν τον ελκύει το ίδιο φύλο και απάντησε αρνητικά λέγοντας πως ποτέ δεν τον έλκυε ενώ έχει σύντροφο.

Το χρονικό

Στις 30 Αυγούστου ο 37χρονος κρατούμενος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός αφού έδωσε τα εισιτήρια στους επισκέπτες, ανέλαβε την ξενάγησή τους. Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου ενώ ο 37χρονος ξεναγήθηκε στον πρώτο όροφο. Εκεί, ο επισκέπτης, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό».

Το περιστατικό, έφτασε στα χέρια της δικαιοσύνης λίγη ώρα αργότερα, όταν ο 18χρονος εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο τι του είχε συμβεί, και εκείνος τον συμβούλευσε να μιλήσει για το περιστατικό στον πατέρα του. Ο 18χρονος πράγματι ακολούθησε την συμβουλή του φίλου του, με τον πατέρα να προσφεύγει στην αστυνομία όπου και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος των δύο «επισκεπτών».

Ο 37χρονος και η 53χρονη συνελήφθησαν στην Αλόννησο την ίδια μέρα και οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στον Βόλο. Η συνάδελφος του 37χρονου που αφέθηκε ελεύθερη υπερασπίστηκε τον κατηγορούμενο στην κατάθεσή της λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ