ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Διακόπηκε το δρομολόγιο τρένων Λάρισα - Λιανοκλάδι μέχρι νεωτέρας

Κακοκαιρία: Διακόπηκε το δρομολόγιο τρένων Λάρισα - Λιανοκλάδι μέχρι νεωτέρας
eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στην επ' αόριστον διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων μεταξύ Λειανοκλαδίου - Λάρισας προχώρησε η Hellenic Train εξαιτίας των προβλέψεων για την επιδείνωση των ισχρών καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Daniel.

Περιορισμοί πραγματοποιούνται και στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό (διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Λάρισας).

Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθούν οι λεωφορειακές συνδέσεις για τις αμαξοστοιχίες 60 και 61 λόγω απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις Αρχές. Οι αμαξοστοιχίες θα επιστρέψουν στην αφετηρία τους. Επιπλέον, το ένα εκ των έξι λεωφορείων που εκτελούσαν το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 53 στο τμήμα Λάρισα - Λιανοκλάδι, επέστρεψε στη Λάρισα, με εντολή των Αρχών.

Αναλυτικά, οι αμαξοστοιχίες Intercity από τις 15:00 σήμερα και μέχρι νεωτέρας, θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

  • Οι αμαξοστοιχίες από την Αθήνα (54 & 56) θα έχουν τελικό προορισμό το Λειανοκλάδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.
  • Οι αμαξοστοιχίες από τη Θεσσαλονίκη (55, 57) θα έχουν τελικό προορισμό τη Λάρισα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.
  • Το τμήμα Λιανοκλάδι - Λάρισα - Λειανοκλάδι δεν θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία.

«Παρακολουθούμε το φαινόμενο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την κατανόηση. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ