ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικό βίντεο με βάρκα της ΕΜΑΚ να ψάχνει αγνοούμενους στο σκοτάδι

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικό βίντεο με βάρκα της ΕΜΑΚ να ψάχνει αγνοούμενους στο σκοτάδι
ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ / EUROKINISSI

Εικόνες βιβλικής καταστροφής συνεχίζει να βιώνει η Μαγνησία και ο Βόλος ειδικότερα, από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, η οποία έχει σφυροκοπήσει τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και τις Σποράδες.

Η αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία σε όλη την πόλη του Βόλου, την ώρα που ήδη ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος στην περιοχή του Βόλου έχει χάσει τη ζωή του, ενώ πυροσβέστες επιχειρούν στο κέντρο της πόλης προκείμενου να απεγκλωβίσουν πολίτες.

Μάλιστα, επιστράτευσαν και φουσκωτό σκάφος κάνοντας κουπί μέσα στους δρόμους του Βόλου για να βρεθούν στα σημεία όπου υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Με σφυρίχτρες οι άνδρες της ΕΜΑΚ ακόμα και μέσα στη νύχτα κάνουν γνωστή την παρουσία τους προσπαθώντας να ειδοποιήσουν άτομα που μπορεί να βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για τον εντοπισμό του 42χρονου άνδρα που αγνοείται στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης από το μεσημέρι της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος βρισκόταν με τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο, όταν παρασύρθηκαν από τα άγρια νερά με αποτέλεσμα να χαθούν. Ο γιος του βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι έρευνες για τον πατέρα συνεχίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ