ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: «Θρίλερ» με τη σορό ηλικιωμένου που ξεβράστηκε στην Εύβοια

Κακοκαιρία Daniel: «Θρίλερ» με τη σορό ηλικιωμένου που ξεβράστηκε στην Εύβοια
ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ / EUROKINISSI

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα έφτασαν οι έρευνες των ανθρώπων του Λιμενικού στη Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά Ευβοίας.

Συγκεκριμένα, ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. με τον Διοικητή του Α' Λ/Τ Ωρεών και στελέχη της Υπηρεσίας κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν σορό άνδρα ηλικίας περίπου 70 ετών σε κακή κατάσταση.

Προς το παρόν επικρατεί ένα «θρίλερ», καθώς ενώ οι ενδείξεις κάνουν λόγο για έναν από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας, ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση.

Αυτό θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία - νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όμως, τα πρώτα ευρήματα «δείχνουν» ότι ταιριάζει με έναν από τη λίστα των επτά επίσημων αγνοουμένων από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel σε Μαγνησία και Θεσσαλία.

Το βέβαιο είναι πως εάν η σορός ταυτοποιηθεί, τότε θα αλλάζει τόσο ο αριθμός των θυμάτων, όσο και των αγνοουμένων από την φονική κακοκαιρία.

Η επίσημη λίστα με τους επτά αγνοούμενους

Στους επτά ανέρχονται πλέον οι αγνοούμενοι από την φονική κακοκαιρία Daniel, η οποία έπληξε την Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, αφήνοντας πίσω της τουλάχιστον 10 νεκρούς και επικίνδυνες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Αναλυτικά η λίστα των επτά αγνοουμένων:

1. Από 5-09-2023, ένας (1) 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου

2. Από 06-09-2023 ένας (1) 77χρονος στο Πάλτση Πηλίου

3. Από 7-09-2023 δύο (2) Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

4. Στις 09-09-2023, ένας (1) ανάμεσα στους οικισμούς Άγιος Δημήτριος και Πέτρινο.

5. Στις 09-09-2023, δύο (2) άτομα (μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιός της 65χρονος) στην περιοχή Μεταμόρφωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ