ΕΛΛΑΔΑ

Επιθέσεις αγνώστων σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ τη νύχτα στην Αθήνα

Επιθέσεις αγνώστων σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ τη νύχτα στην Αθήνα
IN TIME

Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων με φθορές σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αττική από ομάδες νεαρών που έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και έριξαν μπογιές.

Το μπαράζ των επιθέσεων ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Άγιο Δημήτριο όπου οι κουκουλοφόροι έσπασαν τις τζαμαρίες από σούπερ μάρκετ και πέταξαν μπογιές στους τοίχους. Την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα κουκουλοφόρων στη βουλιαγμένης στην περιοχή του Αλίμου επιτέθηκε με πέτρες σε υποκατάστημα Τράπεζας προκαλώντας ζημιές στο ΑΤΜ.

Και λίγο πριν τα ξημερώματα στα Πατήσια άλλη ομάδα κουκουλοφόρων πέταξαν πέτρες και προκάλεσαν ζημιές και πάλι σε υποκατάστημα τράπεζας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η πρώτη και η δεύτερη περίπτωση να είχε γίνει οργανωμένα από την ίδια ομάδα που χωρίστηκε σε δύο υποομάδες κουκουλοφόρων για να προκαλέσουν ταυτόχρονα το χτύπημα.

Οι καταδρομικές επιθέσεις φαίνεται να έχουν κάνει και πάλι την εμφάνιση τους από άγνωστα άτομα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για συλλήψεις.

Επίσης, προκαλεί ερωτηματικά η άνεση με την οποία οι κουκουλοφόροι μπορέσαν να κινηθούν σε ώρες, όπως λίγο πριν τα μεσάνυχτα ή τα ξημερώματα, που θεωρητικά οι δυνάμεις των περιπολιών έχουν ακόμη και δυναμική και ένταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ