ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται αισθητή πτώση θερμοκρασίας με ισχυρούς βοριάδες

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται αισθητή πτώση θερμοκρασίας με ισχυρούς βοριάδες
INTIME/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαφοροποίηση στο σκηνικό του καιρού αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς και ψυχρούς βοριάδες κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του σημειώνει:

«Φίλες και φίλοι! Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά το επόμενο 48ωρο! Ντυθείτε πιο ζεστά , από αύριο το πρωί σε Μακεδονία και Θράκη, απ' ό,τι κάνατε τις τελευταίες ημέρες, και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε στο σχολείο!

Στη Θεσσαλονίκη προσοχή στον κατά διαστήματα πολύ ισχυρό αλλά και ψυχρό Βαρδάρη ! (Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα για καλό και για κακό)Στο βιντεάκι οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν τις σχετικά ψυχρές αέριες μάζες, οι πιο σκούρες προς το γαλάζιο τις ακόμα πιο ψυχρές και από το κίτρινο προς το πορτοκαλί τις καλοκαιρινού τύπου θερμές αέριες μάζες!

Αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά - βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά! Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε, αναμένεται όμως και πάλι προς τα τέλη της εβδομάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ